Trivium Network
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Trivium Network

Expin Ve Pk'nın Zevkine Varın

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

ExpressMusiC / Human Krallıgına ve Human Birleşimine Aday Olmak İstiyorum

3 posters
YazarMesaj
ExpressMusic

ExpressMusic

ExpressMusiC / Human Krallıgına ve Human Birleşimine Aday Olmak İstiyorum Empty
MesajKonu: ExpressMusiC / Human Krallıgına ve Human Birleşimine Aday Olmak İstiyorum   ExpressMusiC / Human Krallıgına ve Human Birleşimine Aday Olmak İstiyorum EmptyPtsi Haz. 28, 2010 6:50 pm

83 lwl Warriorüm Human Olmak İstiyorum Yanlız Human olmadan önce bütün bir human halkini bir clanda toplamak istiyorum orclar karşısında bugünki sawaşta çok zayıf kaldılar onu fark ettim herkezi bir çatı altında toplayıp hem kendi yardımımla hem arkdaşların desteginle daha güçlendirmek istiyorum oylmaya sunalım eger kabul olursa beni human yap kardeş HUMAN KRAL OLARAK[img][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Uploaded with [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][/img]
ExpressMusic

ExpressMusic

MesajKonu: Geri: ExpressMusiC / Human Krallıgına ve Human Birleşimine Aday Olmak İstiyorum   ExpressMusiC / Human Krallıgına ve Human Birleşimine Aday Olmak İstiyorum EmptyPtsi Haz. 28, 2010 9:35 pm

yorum bekliyorum
FeLuRuZ_

MesajKonu: Geri: ExpressMusiC / Human Krallıgına ve Human Birleşimine Aday Olmak İstiyorum   ExpressMusiC / Human Krallıgına ve Human Birleşimine Aday Olmak İstiyorum EmptyPtsi Haz. 28, 2010 9:38 pm

zaten tüm human birlikte aynı clandayız ve senin desteğinede kalmadık savaşta online değildim oyuna giremedim bidhaki savaşı izle ve gör.
ADM1N
Admin

MesajKonu: Geri: ExpressMusiC / Human Krallıgına ve Human Birleşimine Aday Olmak İstiyorum   ExpressMusiC / Human Krallıgına ve Human Birleşimine Aday Olmak İstiyorum EmptyPtsi Haz. 28, 2010 9:47 pm

IRK DEGISIMI YOKTUR.
ExpressMusic

ExpressMusic

MesajKonu: Geri: ExpressMusiC / Human Krallıgına ve Human Birleşimine Aday Olmak İstiyorum   ExpressMusiC / Human Krallıgına ve Human Birleşimine Aday Olmak İstiyorum EmptySalı Haz. 29, 2010 6:26 pm

human kral sen çok konuşuyorsun delos sawaşında bütün orc alemi gördü nekadar beceriksiz oldugunu 63 lwl magele ws atmak isityordun sana kaç attıgımı orc kral dahi gördü Very Happy krallıgının hakkını veremiyorsan yapma bu eger bi yerde yükselmek istiyorsan daha düzgün oyun oynaman lazım

ExpressMusiC / Human Krallıgına ve Human Birleşimine Aday Olmak İstiyorum
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» ExpressMusiC
» ExpressMusiC
» ExpressMusiC
» ExpressMusic