ExpressMusic
| Konu: ExpressMusiC / Human Krallıgına ve Human Birleşimine Aday Olmak İstiyorum Ptsi Haz. 28, 2010 6:50 pm | |
| 83 lwl Warriorüm Human Olmak İstiyorum Yanlız Human olmadan önce bütün bir human halkini bir clanda toplamak istiyorum orclar karşısında bugünki sawaşta çok zayıf kaldılar onu fark ettim herkezi bir çatı altında toplayıp hem kendi yardımımla hem arkdaşların desteginle daha güçlendirmek istiyorum oylmaya sunalım eger kabul olursa beni human yap kardeş HUMAN KRAL OLARAK[img] [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Uploaded with [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][/img] | |
|
ExpressMusic
| Konu: Geri: ExpressMusiC / Human Krallıgına ve Human Birleşimine Aday Olmak İstiyorum Ptsi Haz. 28, 2010 9:35 pm | |
| | |
|
FeLuRuZ_
| Konu: Geri: ExpressMusiC / Human Krallıgına ve Human Birleşimine Aday Olmak İstiyorum Ptsi Haz. 28, 2010 9:38 pm | |
| zaten tüm human birlikte aynı clandayız ve senin desteğinede kalmadık savaşta online değildim oyuna giremedim bidhaki savaşı izle ve gör. | |
|
ADM1N Admin
| Konu: Geri: ExpressMusiC / Human Krallıgına ve Human Birleşimine Aday Olmak İstiyorum Ptsi Haz. 28, 2010 9:47 pm | |
| | |
|
ExpressMusic
| Konu: Geri: ExpressMusiC / Human Krallıgına ve Human Birleşimine Aday Olmak İstiyorum Salı Haz. 29, 2010 6:26 pm | |
| human kral sen çok konuşuyorsun delos sawaşında bütün orc alemi gördü nekadar beceriksiz oldugunu 63 lwl magele ws atmak isityordun sana kaç attıgımı orc kral dahi gördü krallıgının hakkını veremiyorsan yapma bu eger bi yerde yükselmek istiyorsan daha düzgün oyun oynaman lazım | |
|